Salmo-Nil AC Liquid

A Salmo-Nil AC Liquid speciális szerves savkeverék a folyékony takarmányok, melléktermékek és ivóvíz savanyítására, mikrobiológiai kontrolálására
Összetétele : Hangyasav és Propionsav, erös pH csökkentő hatású szerves savak keveréke. Széles antimikrobiális hatásspektrum, melynek köszönhetően kiválóan alkalmazható folyékony takarmányok, melléktermékek, folyékony etetési és itatási rendszerek esetében. Megelőzi az élesztő okozta erjedést és egyéb, káros mikroorganizmusok elszaporodását. Csökkenti az élesztő és baktériumok okozta romlás kockázatát, mérsékli a szárazanyag és tápanyag veszteséget. Ivóvíz savanyítására is jól használható. Fokozza a fehérjeemésztést és megelőzi a kórokozók elszaporodását a takarmányban és a béltraktusban.

további információk

Salmo-Nil Dry

Por alakú savanyító salmonella, e. coli és más baktériumos fertőzések kezelésére takarmányokban
Összetétel: Propionsav, hangyasav, ecetsav, citromsav és sói keverékének 100%-osan aktív porlasztva szárított elegye. Minden alkotórész EU szabályozások által jóváhagyott és biológiailag lebomló anyag.
A termék használatából eredő haszon:
  • elpusztítja a baktériumokat (Salmonella, E. coli, Campylobacter, stb.),
  • megakadályozza az újrafertőződést,
  • csökkenti a koliform baktériumok számát a begyben,
  • csökkenti a baktériumos elhullások számát,
  • javítja a tápanyagok felszívódását,
  • serkenti az emésztőenzimek aktivitását,
  • növeli a gyógykezelések hatásosságát,
  • felhasználóbarát és biztonságos.
további információk

Ultimate Acid

Az Ultimate Acid egy szerves sav-komplexet, - kelátkötésű rezet- és kelátkötésű cinket tartalmazó folyékony takarmánykiegészítő.
A szerves savak javítják a fehérjeemésztést, csökkentik a ph-t, elpusztítanak baktériumokat, gombákat.
A réz fontos szerepet játszik az anyagcserében, a vörösvérsejt-termelésben, és a baktériumok elleni védekezésben. A cink sok enzim fontos alkotórésze, segíti a növekedést, a szövetek működését és megújulását. A cink továbbá gátolja az E. coli és egyes Streptococcus fajok szaporodását.
Az Ultimate Acid segíti az emésztést, elpusztítja az ivóvízben levő baktériumokat és gátolja a bélben élő patogén baktériumok működését.

további információk

Kanters pH+

A Kanters pH+ termék egy szerves sav-komplex és kelátkötésű réz tartalmú folyékony takarmánykiegészítő.
A szerves savak jótékony hatásai a következők: a ph csökkenése által korlátozzák a baktériumok és gombák szaporodását, növelik az emésztőenzimek termelődését, ezáltal javul a fehérje emésztést.
A Kanters ph+ termék hangyasavat, tejsavat és propionsavat tartalmaz. Ezek a savak hatásosak a Salmonella és E. coli baktériumok ellen. A tejsav ízesíti az ivóvizet és támogatja a bélben élő hasznos baktériumflórát, ami a normális emésztéshez nélkülözhetetlen.

további információk

Kanters Acid Ca/P

A Kanters Acid Ca/P egy kalcium-, foszfor- kolin-klorid és szerves sav-komplex tartalmú folyékony takarmánykiegészítő. A termék használható kocáknál, hízósertéseknél, broiler csirkénél és tojó állományokban.
A termék relatív magas kalcium tartalma fontos szerepet kap az állatok csontvázának fejlődésben és egészségének fenntartásában.
A foszfor a csontváz fejlődéséhez, egyes enzimek normális működéséhez, a zsírok transzportjához, a tej és tojástermeléshez szükséges.
A szerves savak csökkentik a pH-t, így korlátozzák a baktériumok, penészgombák, élesztőgombák szaporodását és segítik a fehérje emésztést.

további információk

Ultracid P Dry

Speciális savkeverék sertéstakarmányok savanyítására
Összetétel: Ortofoszforsav (E338), citromsav (E330), fumársav (E297), almasav (E296) optimális kombinációja vivőanyagon

Ultracid V Dry

Speciálisan malactápszerek savanyítására kifejlesztett savkeverék
Összetétel :a leghatékonyabb savkombináció citromsav, hangyasav, propionsav, ecetsav és Ca-sóikból összeállítva

Ultracid Lac Dry

A malactápszerek savanyítására kifejlesztett speciális savkeverék

Összetétel: Tejsav és hangyasav hatékony kombinációja

Előnyök:
  • magas tejsavtartalom
  • csökkenti a takarmány pH-ját
  • csökkenti a gyomor pH-értékét, növeli a pepszin aktivitását
  • pH stabilizáló hatású
  • a béltraktusban lassú ütemben illékony szerves savakat szabadít fel
  • kellemes szag- és ízhatás a takarmámyban
  • a tejsavbaktériumok szaporodását elősegíti ptimális enzimaktivitást biztosít