Ivóvíz higiénia

AQUA CLEAN

Az Aquaclean a teljes itatórendszer tisztítására szolgáló, hidrogén-peroxid tartalmú hatékony készítmény, amely használható a termelési ciklus alatt és után egyaránt.

Az Aquaclean egy rendkívül stabil hidrogén-peroxid bázison alapuló, biológiailag lebomló, oxidáló hatású tisztítószer, mely nem tartalmaz toxikus vagy karcinogén összetevőket. Mivel nincsen szerves sav tartalma, ezért kevésbé van agresszív hatása az ivóvízrendszerre és az állatokra és valamennyi itatórendszer esetében alkalmazható. Használata után nincsen várakozási idő, vízben tökéletesen oldható.

további információk

Telepi higiénia

ANTI-GERM SRC 50

Tejgazdaságok, tejüzemek, sörfőzdék, húsfeldolgozó üzemek padozatainak, csempéinek, valamint nemesacélból és műanyagból készült berendezéseinek, eszközeinek habos tisztítására és fertőtlenítésére.

Habosítható, klór tartalmú alkalikus tisztítószer. Alacsony nyomású habosító készülékkel lehet a legtartósabb habot előállítani, amely még függőleges felületen is hosszú behetási időt biztosít. Klórtaralma nemcsak hatékony előfertőtlenítést tesz lehetővé a tisztítási fázissal egy időben, hanem szagtalanító hatáásal is bír. Mivel a felszabaduló klór a fémfelületeken korróziót idézhet elő, fontos a 10-20 perces behatási idő utáni tiszta vizes leöblítés is. A szennyezettség függvényében 2-5%-os oldatát szükséges használni.

ANTI-GERM SR S 15

Tejgazdaságok, tejüzemek, sörfőzdék, húsfeldolgozó üzemek padozatainak, csempéinek,valamint nemesacélból és műanyagból készült berendezéseinek, eszközeinek habos tisztítására és fertőtlenítésére.

Habosítható, quaterner ammóniumsókat is tartalmazó savas tisztítószer. Alacsony nyomású készülékkel lehet a legtartósabb habot előállítani, mely még függőleges felületen is hosszú behetási időt biztosít. Savas kémhatása lehetővé teszi a kemény víz okozta szervetlen lerakódások eltávolítását. Az ezek mögött megbúvó kórokozók számának csökkentését egyidejűleg quaterner ammóniumsók biztosítják. Fehérje és zsíroldó hatása is van. Horganyzott felületeket nem korrodál, de az esetlegesen hiányos felületi védelem miatt itt is ajánljuk a 10-20 perces behatási idő utáni leöblítést. A szennyezettség mértékének függvényében 2-5%-os oldatot szükséges alkalmazni.

ANTI-GERM FF Plus

Széles spektrumú formaldehid-mentes fertőtlenítőszer, ködképzésre is alkalmas

Széles spektrumú formaldehid mentes fertőtlenítőszer. Erős virocid, fungicid, bakterocid hatás 1-2 %-os oldatban. Nem korrozív. Melegködképzésre is alkalmas, 1 kg termék 1000 m2-re elegendő.

Kéz higiénia

ANTI-GERM Kézfertőtlenítő folyadék:

Elpárolgó, alkoholos, víz nélkül használható kéz-fertőtlenítőszer. Propanol tartalma 20 másodperc alatt elpusztítja a kézen levő mikroorganizmusok túlnyomó többségét, míg a klórhexidin tartós csíraölő hatást biztosít.

Kiszerelés: 5 kg

ANTI-GERM Orlin Kézfertőtlenítő szappan:

Tenzideket, bőrvédő anyagokat és illatanyagokat tartalmazó készítmény. Alaposan és kíméletesen tisztít, eltávolítja a durva olajos-zsíros szennyeződéseket is valamint csökkenti a mikroorganizmusok számát, megszünteti a kellemetlen szagokat.

Kiszerelés: 5 kg